Apartment for rent: no longer available Bornerbroeksestraat in Almelo

  • 84 m2
  • 4 rooms
  • 22 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Apartment in Almelo. You can contact the advertiser if you have any questions.

Een geweldige kans voor jonge gezinnen en werkenden in Almelo!

Het adres van deze prachtige eengezinswoning is Bornerbroeksestraat in de populaire wijk Arendsboer en omgeving Noord. Met een gunstige ligging en alle gemakken binnen handbereik, is dit de ideale plek om je thuis te voelen.

Deze ruime tussenwoning biedt alle ruimte die je nodig hebt. Met maar liefst 3 slaapkamers is er genoeg plek voor het hele gezin. Daarnaast beschikt de woning over een handige bijkeuken waar je al je was kunt doen en extra opbergruimte hebt. En alsof dat nog niet genoeg is, is er ook nog een grote schuur achter de woning waar je al je spullen kwijt kunt.

De huurprijs van deze geweldige woning bedraagt € 1.250,- per maand. We vragen een borg van 1 maand, zodat je met een gerust hart kunt genieten van je nieuwe thuis. Om te kunnen huren vragen we je een kopie van je legitimatie en 3 recente loonstroken aan te leveren.

Wat deze woning nog aantrekkelijker maakt, is de ligging. In de nabije omgeving vind je diverse voorzieningen zoals scholen, winkels en sportfaciliteiten. Bovendien ben je binnen enkele minuten in het bruisende centrum van Almelo, waar je kunt genieten van gezellige cafés, restaurants en leuke winkels.

Waar wacht je nog op? Deze woning is per direct beschikbaar en staat te popelen om jouw nieuwe thuis te worden. Neem snel contact met ons op om een bezichtiging in te plannen en wie weet ben jij binnenkort de gelukkige huurder van deze fantastische woning in Almelo. Wacht niet te lang, want voor je het weet is het al verhuurd!

Voor meer informatie of het plannen van een pre-booking kunt u contact met ons opnemen. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je verder te helpen bij het vinden van jouw ideale thuis.

Wacht niet langer en grijp deze kans in Almelo! Je verdient het om in een geweldige woning te wonen waar je je helemaal thuis voelt. We horen graag van je en zien je hopelijk binnenkort tijdens de bezichtiging!

Read more with an package!

General information

City Almelo
District/Neighbourhood: Arendsboer en omgeving Noord
Register municipality: Yes
Status: Unfurnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map