Apartment for rent: no longer available Rietstraat in Almelo

  • 103 m2
  • 4 rooms
  • 27 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Apartment in Almelo. You can contact the advertiser if you have any questions.

Deze woning wordt u aangeboden door VerhuurPRO, de verhuurmakelaar van Twente!

TE HUUR IN ALMELO
Gelegen in Almelo ligt deze sfeervolle en ruime woning in de Rietstraat, gelegen aan de centrumkant (noordzijde) op loopafstand van het centrum van Almelo.
De vooroorlogse woning met houten vloeren en authentieke details heeft 3 slaapkamers, een ruime achtertuin en vrij uitzicht aan voor- en achterzijde.

In de buurt wonen relatief veel gezinnen en er zijn diverse voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fiets/loopafstand van het centrum van Almelo, loopafstand van een supermarkt, diverse winkels en openbaar vervoer. In ongeveer 5 autominuten ben je bij de snelweg A35.

INDELING
Begane grond: Keurig verzorgde voortuin. Entree /hal, trapopgang. Sfeervolle woonkamer -ruimtelijk door hoge plafond- met een fraaie houten vloer, houten zonwering, halfopen keuken met een oven, gasfornuis en kleine koelkast. Doorloop naar de badkamer met douche en apart toilet; aansluitingen voor de wasmachine en droger. Deur naar de zonnige ruime tuin met een grote en kleine houten schuur en verschillende terrasmogelijkheden.

EERSTE VERDIEPING
overloop, 3 ruime slaapkamers, waarvan de slaapkamer aan de voorzijde royaal is te noemen. Houten balkconstructie geeft sfeer.
Deze verdieping is ook voorzien van houten vloerdelen.

Er is nog een royale zolderverdieping -geen trap- die als bergruimte gebruikt kan worden.

BIJZONDERHEDEN:
- Beschikbaar per 1 oktober 2021
- Huurcontract in eerste instantie voor bepaalde tijd (minimaal 12 maanden) daarna onbepaalde tijd bespreekbaar
- Huurprijs € 975,00 exclusief G/W/E
- Waarborgsom € 1.500,00
- grote zonnige achtertuin met kleine en grote schuur
- (kleine) huisdier toegestaan

Wij zijn op zoek naar een gezellig gezin met (kleine) kinderen, een (werkend) stel of alleenstaand persoon.

(Er zijn alleen buitenfoto's gemaakt vanuit privacy overwegingen, na 1 oktober volgen eventueel binnenfoto's. Op die dag zullen ook de bezichtigingen plaatsvinden)

Geïnteresseerd? Schrijf u in op www.verhuurpro.nl en stuur een kopie van uw legitimatie, drie recente loonstroken, uw arbeidsovereenkomst en een recente verhuurdersverklaring naar almelo@verhuurpro.nl.

Deze advertentie op internet en op Facebook is slechts ter informatie en dus geheel vrijblijvend. Aan eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend.

Read more with an subscription!

General information

City Almelo
District/Neighbourhood: Riet Noord
Register municipality: Yes
Status: Unfurnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map