Appartement huren: niet meer beschikbaar Ootmarsumsestraat in Almelo

  • 88 m2
  • 3 kamers
  • 25 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Almelo. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

PRACHTIG WONEN IN HET CENTRUM VAN ALMELO:

In het statige pand aan de Ootmarsumsestraat 34a, aan de rand van het gezellige Doelengebied (historisch centrum Almelo) komt per februari 2024 een appartement vrij. Het moderne appartement is in 2020 geheel gerenoveerd en is voorzien van eigentijdse en duurzame faciliteiten zoals vloerverwarming, inloopdouche en een modern vormgegeven keuken met inductiekookplaat. Wat de woning extra aantrekkelijk maakt zijn de hoge plafonds waardoor ze niet alleen veel karakter krijgt, maar ook veel daglicht. Kortom, een aantrekkelijke plek om te wonen!

Op de begane grond (voorzijde) treffen we dit prachtige 3-kamer appartement.
Deze woning is geheel voorzien van vloerverwarming en dubbel glas en beschikt over 2 ruime slaapkamers.

INDELING:
Begane grond: centrale entree met intercomsysteem, brievenbussen en hal met gemeenschappelijke bergruimte. Entree naar gemeenschappelijke tuin. Deze wordt gedeeld met de appartementen op de bovenverdieping.

Entree appartement. Ruime hal, meterkast, cv, toegang naar lichte woonkamer (ca 40 m2) met moderne open keuken voorzien van inductiekookplaat. Hoge ramen.
Toegang naar Slaapkamer 1 (ca 15 m2) aan de straatzijde. Vanuit de hal is de deur naar Slaapkamer 2 (13 m2) die ook zeer geschikt zou zijn als studie- of logeerkamer. Badkamer met dubbele wastafel en inloopdouche, separaat toilet met fonteintje 2 slaapkamers.

BIJZONDERHEDEN:
- Appartement op begane grond
- Gemeenschappelijk tuin aan achterzijde woning
- Per 1 februari 2024 beschikbaar voor onbepaalde tijd
- Woonoppervlakte 88 m2
- Huurprijs € 875,- excl. g/w/e, inclusief servicekosten
- Waarborg 1 maand huur
- Winkels op loopafstand
- Dubbel glas en vloerverwarming
- ENERGIELABEL A

Geïnteresseerd? Schrijf u in op www.verhuurpro.nl en stuur een email naar almelo@verhuurpro.nl, dan ontvangt u van ons een vragenlijst.
Op basis daarvan hoort u of u uitgenodigd wordt, en dan zullen we u vragen om een kopie van uw legitimatie, drie recente loonstroken, uw arbeidsovereenkomst en een recente verhuurdersverklaring.

Deze advertentie op internet en op Facebook is slechts ter informatie en dus geheel vrijblijvend. Aan eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Almelo
Wijk/buurt: Binnenstad-Noord
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart